Wie zijn wij

Mariska en Wilco
Wij zijn Wilco (1974) en Mariska (1974) en wij wonen in Bodegraven. Tijdens onze vakantie in ItaliŽ hebben wij elkaar ontmoet en het klikte meteen.
Wilco werkt als onderhoudsmedewerker, zijn hobby's zijn formule1 kijken en aan auto's sleutelen.
Mariska werkt op een kinderdagverblijf als groepsleidster met kinderen van 0-4 jaar, 3 dagen per week. Haar hobby's zijn kinderkleertjes naaien en knutselen.

In 1999 zijn we getrouwd en hadden een flatje gekocht in Reeuwijk. Daar hebben we 2,5 jaar gewoond, daarna zijn we verhuisd naar een huisje in Bodegraven. Na ons trouwen wilden we graag kinderen, we wisten dat het wat moeizamer zou gaan i.v.m. Leukemie die Mariska gehad heeft in haar kinderjaren.

Na een i.v.f. behandeling raakte Mariska toch zwanger, helaas eindigde deze zwangerschap na 18 weken in een vroeggeboorte en hadden we ons zoontje Divano (2000) verloren.

Er was toch hoop dat Mariska zwanger zou worden en we bleven het proberen.

Nadat Mariska 3 maanden lang Clomid had geslikt raakte ze weer zwanger. Maar ook ons 2e zoontje Bjorn (2003) mochten we niet houden na een zwangerschap van 21 weken kwam ook hij te vroeg ter wereld. De artsen hadden ontdekt dat de baarmoederhals te kort was en de baarmoeder erg klein en de wand te dun was.

We mochten niet meer zwanger raken.

Na het verlies van ons eerste zoontje hadden we ons al in geschreven voor adoptie en na het verlies van ons tweede zoontje zijn we daar mee door gegaan.

We staan helemaal achter onze beslissing en we zijn blij dat we op deze manier toch voor een kindje kunnen zorgen, het kindje zal altijd welkom bij ons zijn.