In het ziekenhuis


De tweede avond gaat mama lekker een fles geven aan Fenna. Op de high care ligt een polaroid camera en ze hebben snel een foto gemaakt toen Fenna de ogen even open deed.
Karen met Fenna

Om het verblijf op de high care wat persoonlijker te maken, hadden de verplegers mooie naamplaatjes gemaakt voor de kinderen.
Op de high care

Van de buurvrouw heeft Fenna een mooie armband gekregen. Zolang ze op de high care ligt, mogen er geen sieraden om, dus ligt nu te wachten.
Het eerste armbandje

Omdat Fenna veel pijn aan haar rug heeft, heeft ze een infuus gekregen waardoor ze morfine toegedient krijgt.
Aan het infuus

Net als iedere baby heeft Fenna ook schone luiers nodig. Hier mama in actie.
Een schone luier voor Fenna

Vrijdag rond 18:00 kwamen de artsen met hun negatief operatie advies. Het enigste wat papa en mama willen is dat Fenna lekker bij hun is. Papa en mama willen graag samen met Fenna naar huis, maar dat zal zeker duren tot dinsdag. Maandag 4 oktober 2004 is er Leidens Ontzet, een feestdag in Leiden (waar het ziekenhuis staat). Onze eigen huisarts en verloskundige moeten op de hoogte zijn en dat kan dus op z'n vroegst dinsdag...
Hier ligt Fenna lekker op de kamer bij mama. Papa mag deze nacht ook op de kamer slapen en dat is erg gezellig.
Fenna slaapt bij mama

Papa houdt zijn lieve dochter Fenna lekker vast en geniet ervan.
Knuffelen bij papa

Mama geeft Fenna een flesje.
Mama geeft een flesje

We horen dat Fenna toch vandaag, zaterdag 2 oktober, naar huis kan. De verplegers en artsen doen er alles aan om Fenna thuis te krijgen. Onze plaatselijke weekend huisartsenpost is ingelicht, zodat zij op de hoogte zijn mocht er iets gebeuren. Het infuus wordt eruit gehaald en Fenna doet een paar uur later haar ogen weer open. Sinds het infuus heeft zij eigenlijk alleen maar geslapen en is zij heel suf.
Geen infuusje meer

De buurvrouw heeft snel de baby autostoel gebracht, zodat we naar huis kunnen. De morfine voor de eerste dagen krijgen we mee en we kunnen naar huis!
In de autostoel

Valid HTML 4.01!

www.000webhost.com